sti: velkommen > medlemsområde > meddelelser >
Velkommen
Selskabet
Medlemsområde
Årbogen
Bogtilbud
E-bøger
Eksterne links
Søgning
Hjælp
Kontakt

Meddelelser

På denne side forekommer fra tid til anden diverse praktiske meddelelser fra bestyrelsen til medlemmerne. Nyeste meddelelser står øverst. Fra menuen til højre kan du se alle meddelelser fra i år samt tidligere år.

 

HJEMMESIDEREDAKTØR SØGES TIL SNARLIG TILTRÆDEN

Selskabets ”gamle redaktør” har fundet andre græsgange, og derfor søger selskabet en ny redaktør til at varetage www.kobenhavnshistorie.dk.
 Selskabets hjemmeside er kodet i XHTML 1.0 ved hjælp af en HTML editor som for eksempel Adobe Dreamweaver. Dele af funktionaliteten afvikles i Java og PHP, som for eksempel menuer, spamsikring af mailadresser og Formmail. Siden bruger ikke frames. Ud over pasning af hjemmeside indebærer opgaven også ansvar for selskabets domæner hos DK-Hostmaster og webhotel hos Surftown.dk. Siden kører meget stabilt og der opstår sjældent driftsproblemer.

Nærmere oplysninger fås hos Jan Möllerström jms@kobenhavnshistorie.dk (for særligt tekniske spørgsmål) eller formanden (se nedenfor).

 

Bestyrelsen, februar 2017

Ny mailadresse til brug ved tilmeldinger til arrangementer

Det har været meget upraktisk at få blandet tilmeldinger til vores arrangementer sammen med anden e-post, så derfor har vi oprettet en ny mailadresse, som skal bruges ved tilmeldinger. Den hedder kobenhavnshistorie@gmail.com. Det vil i hvert enkelt tilfælde være nævnt ved omtalen af et arrangement, at denne adresse skal bruges.
 Henvendelser om andre forhold skal stadig sendes til bjdahl@comxnet.dk eller ved at anvende kontaktformularen på www.kobenhavnshistorie.dk, da post til den ny postkasse kun ses ved arrangementer.
 Medlemmer uden e-post kan naturligvis stadig sende overfladebreve, se adressen sidst t i dette nyhedsbrev.

Bjørn W. Dahl, august 2015

 

Selskabets adresse
Bemærk, at kontakt til Selskabets bestyrelse kun kan ske skriftligt - og at hverken Stadsarkivet, Bymuseet eller Rådhusbiblioteket har noget med Selskabet at gøre.

Brug en af følgende muligheder:
1) vores kontaktmulighed på www.kobenhavnshistorie.dk,
2) bjdahl@comxnet.dk
3) send et brev til:

Selskabet for Københavns Historie.
c/o Bjørn Westerbeek Dahl
Willemoesgade 61, 4.
DK - 2100 København Ø.

Bjørn W. Dahl, 9. januar 2007

Tilbage til toppen


Arkiv:

Meddelelsesarkiv 2006

Meddelelsesarkiv 2005


© Selskabet for Københavns Historie 12. januar 2017
Valid XHTML | Valid CSS | Copyright | Privatliv | Links til siden | Kolofon |